search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Eκτέλεσαν άλογο στο Ίππειος (Σκληρή εικόνα)

29.02.2020 14:47
Μυτιλήνη: Eκτέλεσαν άλογο στο Ίππειος (Σκληρή εικόνα) - Media

 

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου ότι περιπατητής εντόπισε νεκρό άλογο στην περιοχή Ιππείου Λέσβου.

Σε ανακοίνωση της η φιλοζωική οργάνωση επισημαίνει ότι «όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το ζώο εκτελέστηκε με πυροβολισμό στην κρανιακή χώρα, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι τα πόδια του φαίνεται ότι ήταν δεμένα με σχοινί καθώς και ότι ακριβώς δίπλα στο νεκρό ζώο υπάρχουν περιφραγμένα κτήματα με άλλα άλογα!

Σήμερα το μεσημέρι μεταβήκαμε στην περιοχή όπου διαπιστώσαμε ότι το πτώμα του ζώου είχε απομακρυνθεί, αλλά αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος ήταν το νωπό ακόμα αίμα. Από επαφές μας με περιοίκους προέκυψε ότι αρκετοί είχαν δει το ζώο να περιφέρεται ως “αδέσποτο” ενώ κάποιοι είχαν δει και το πτώμα του, αλλά δεν θεώρησαν ότι έπρεπε να αναφέρουν το περιστατικό στην Αστυνομία!

Αύριο (σ.σ. χθες Παρασκευή ) η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταθέσει όλο το φωτογραφικό υλικό και τον κάλυκα που βρέθηκε δίπλα στο νεκρό ζώο στις αστυνομικές αρχές ζητώντας τον εντοπισμό των δραστών».

Πηγή: stonisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52