search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν «ψηφίζει» ΣΥΡΙΖΑ!

02.03.2020 08:24
Ερντογάν για Αγιά Σοφιά: Κάποιες χώρες δεν έχουν ακόμα αποδεχτεί ότι η Κωνσταντινούπολη είναι στα χέρια του τουρκικού έθνους και των μουσουλμάνων - Media

 

Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στα σύνορα της χώρας επανατοποθετούν το μεταναστευτικό σε άλλη βάση και με νέα δεδομένα. Η χώρα μας δέχεται πλέον μια ασύμμετρη και απροκάλυπτη απειλή στα σύνορά της, έναν ακήρυχτο πόλεμο από την Τουρκία η οποία χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως ασπίδες προκειμένου να εξυπηρετήσει τον οθωμανικό επεκτατικό μεγαλοϊδεατισμό της.

Το σχέδιο εναντίον της χώρας μας πρωτίστως, και δευτερευόντως εναντίον της Ευρώπης, είναι καλά οργανωμένο καθώς διαθέτει και ένα εσωτερικό μέτωπο πρόθυμων θιασωτών εντός του εγχώριου πολιτικού συστήματος όσο και ανεξάρτητους ιδεολόγους αλληλέγγυους που ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ψυχές, τα ανοιχτά σύνορα και την φιλία των λαών. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα στο tweeter της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλούμε όλους του αλληλέγγυους, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών με ανθρωπιά κι αλληλεγγύη». Τις ίδιες ευαισθησίες εκφράζει κι ο αλληλέγγυος Ερντογάν! Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Τσαβούσογλου στο tweeter: «Μιλούν για διεθνές δίκαιο αυτοί που πετούνε δακρυγόνα σε αθώους!»… Αν κατέβαινε υποψήφιος στην Ελλάδα, θα έμπαινε άνετα στη Βουλή!

Η πιθανότητα, αυτή η δραματική κατάσταση στα σύνορα να εξελιχθεί σε μια πολεμική σύγκρουση, δεν ακούγεται πλέον ως ένα παρατραβηγμένο ενδεχόμενο. Παρά ταύτα, οι Έλληνες αγωνίζονται σθεναρά εναντίον του Κορωνοϊού που επιβουλεύεται ευθέως το αναφαίρετο δικαίωμα του καρναβαλιού που πέτυχαν με λαϊκούς αγώνες και θυσίες, ενώ κάποιοι εκδράμουν για τριήμερο στην Τουρκία! Αξιοσημείωτη δε είναι η ιδιότυπη ελληνική παθογένεια όπου οι εν Ελλάδι νοσταλγοί του πάλαι ποτέ Σιδηρού Παραπετάσματος, δηλαδή των ερμητικά κλειστών και ελεγχόμενων συνόρων, των σφραγισμένων και εφιαλτικά ελεγχόμενων κοινωνιών, αγανακτούν για τα φυλασσόμενα σύνορα της χώρας! Η αρρώστια είναι μεγάλη – και για την χώρα μας, ακόμα ανίατη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01