search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Αναβάλεται λόγω κορωνοϊού το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος

05.03.2020 17:09
Αναβάλεται λόγω κορωνοϊού το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος - Media

 

Αναβάλεται λόγω κορωνοϊού  το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τον Ιούνιο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου.

«Η ασφάλεια των θεατών, των συνεργατών, των υποστηρικτών, καθώς και των ξένων προσκεκλημένων καλλιτεχνών, αποτελούν αναμφίβολα προτεραιότητα» τονίζεται στην ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη του τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19).

Τέλος, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (εκτός από αυτές που απευθύνονται σε σχολεία) και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του «διεξάγονται κανονικά και φυσικά, θα επανεκτιμάται η διεξαγωγή τους ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης της δημόσιας υγείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:18