06/12/2020 03:45:29

«Νέα Σελίδα»: Νέα ανακοίνωση - καρφί των εργαζομένων

«Νέα Σελίδα»: Νέα ανακοίνωση - καρφί των εργαζομένων - Media

 

Νέα ανακοίνωση για όσα βιώνουν τις τελευταίες ημέρες εξέδωσαν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και της ιστοσελίδας της. 

«Δέκα ημέρες από την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, και την παύση λειτουργίας του ιστότοπου, neaselida.gr, και ο «εκδότης» Ηλίας Λιβάνης αδιαφορεί και αρνείται να καταβάλει δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, και όσες άλλες οφειλές προκύπτουν εκ του νόμου. Στο διάστημα αυτό έχει θολώσει την εργασιακή κατάσταση 40 εργαζομένων και έχει περιπλέξει το τοπίο για το μέλλον της επιχείρησης. Διαρρέει σενάρια περί πτώχευσης, ενώ παράλληλα ζητάει συναινετικές απολύσεις με τυράκι την εγγραφή στο ταμείο ανεργίας», αναφέρουν. 

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ποντίκια. Οι φάκες παραμένουν και περιμένουν όποιον αποποιείται των ευθυνών του. Οι εργαζόµενες και οι εργαζόµενοι "Νέα Σελίδα" – neaselida.gr», καταλήγουν. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.