search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02
MENU CLOSE

«Νέα Σελίδα»: Νέα ανακοίνωση – καρφί των εργαζομένων

07.03.2020 13:14
Ελεύθεροι οι 11 που συνελήφθησαν χθες στη Νέα Σμύρνη  - Media

 

Νέα ανακοίνωση για όσα βιώνουν τις τελευταίες ημέρες εξέδωσαν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και της ιστοσελίδας της. 

«Δέκα ημέρες από την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, και την παύση λειτουργίας του ιστότοπου, neaselida.gr, και ο «εκδότης» Ηλίας Λιβάνης αδιαφορεί και αρνείται να καταβάλει δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, και όσες άλλες οφειλές προκύπτουν εκ του νόμου. Στο διάστημα αυτό έχει θολώσει την εργασιακή κατάσταση 40 εργαζομένων και έχει περιπλέξει το τοπίο για το μέλλον της επιχείρησης. Διαρρέει σενάρια περί πτώχευσης, ενώ παράλληλα ζητάει συναινετικές απολύσεις με τυράκι την εγγραφή στο ταμείο ανεργίας», αναφέρουν. 

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ποντίκια. Οι φάκες παραμένουν και περιμένουν όποιον αποποιείται των ευθυνών του. Οι εργαζόµενες και οι εργαζόµενοι “Νέα Σελίδα” – neaselida.gr», καταλήγουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:01