search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Πάνος Ιωαννίδης: Οι εξετάσεις μου για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές (Video)

09.03.2020 09:23
Πάνος Ιωαννίδης: Οι εξετάσεις μου για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές (Video) - Media

 

Εκτός MasterChef έμεινε για λίγες μέρες ο Πάνος Ιωαννίδης, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Η παραγωγή του MasterChef φροντίζοντας να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό λόγω του κορωνοϊού, ζήτησε από τον διακεκριμένο chef να μείνει εκτός για λίγο καιρό, για προληπτικούς λόγους.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Ιωαννίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για το πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε, τονίζοντας ότι οι εξετάσεις του για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές κι έτσι, επιστρέφει κανονικά στο MasterChef.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό.

Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42