search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:30
MENU CLOSE

MEGA: Πέντε νέες σειρές ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν

09.03.2020 15:05
mega-1.jpg

 

Τα στελέχη σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα -μεταξύ άλλων- ένα καθημερινό σίριαλ και τη μεταφορά των «Μυστικών του Βάλτου».

Το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται οι ιθύνοντες του MEGA, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα δυνατό σύνολο φορμάτ και σειρών που θα ανεβάσει τη τηλεθέαση.

Όπως αναφέρει το reader.gr ένας από τους βασικούς άξονες θα είναι η μυθοπλασία, οπότε και τα στελέχη έχουν σκεφτεί να βγάλουν στον αέρα πέντε νέες σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι καθημερινή. Το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ακούγονται έντονα, ενώ -σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life»- είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα «Τα μυστικά του Βάλτου».

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να ζητήσουν την υπαγωγή της σειράς στο πρόγραμμα ενίσχυσης του ΕΚΟΜΕ (Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), καθώς το κόστος τους έχει προβληματίσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:29