search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Βρετανική ομάδα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της

10.03.2020 19:10
Σκωτία: Έκλεισε η πάμπ και είδαν τα πέναλτι έξω από το μαγαζί (Video) - Media

 

Tο πρώτο κρούσμα κοροναϊού σε ποδοσφαιριστή στη Βρετανία καταγράφηκε στη Βόρεια Ιρλανδία, με την πρωτοπόρο Λίνφιλντ να ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η Λίνφιλντ προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, στην οποία και αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας από τους αθλητές μας έχει βρεθεί θετικός στον έλεγχο για τον κοροναϊό. Ο σύλλογος δέχεται τις συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές και θα ενημερώσει εκ νέου μόλις συγκεντρώσει περισσότερες λεπτομέρειες».

Η Λίνφιλντ αποφάσισε να μη δημοσιοποιήσει το όνομα του ποδοσφαιριστή, οι εξετάσεις του οποίου ήταν θετικές. Το πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας είναι σε εξέλιξη με την Λίνφιλντ να είναι στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, έναντι 65 της Κολερέιν, και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το ποιες θα είναι οι κινήσεις της τοπικής ομοσπονδίας μετά από αυτή την εξέλιξη.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33