search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Κεραμέως στην ΕΡΤ: «Ο χρόνος των πανελλαδικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί από την διάρκεια των έκτακτων μέτρων»

10.03.2020 20:52
Κεραμέως στην ΕΡΤ: «Ο χρόνος των πανελλαδικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί από την διάρκεια των έκτακτων μέτρων» - Media

 

«Η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά με την απόφαση για κλείσιμο των σχολείων, θα αποφασιστεί εάν το μέτρο λήξει σε 14 μερες ή πάρει παράταση λόγω νέων δεδομένων» είπε στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ1 με την Όλγα Τρέμη η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία διευκρίνισε ότι «Δεν θα επηρεαστεί το σχολικό έτος από το κλείσιμο το σχολείων».

«Ο χρόνος των πανελλαδικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί από την διάρκεια των έκτακτων μέτρων», τόνισε ακόμα και η κ. Κεραμέως και πρόσθεσε: «Μελετάμε την άμεση εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τα σχολεία έκλεισαν για να περιοριστούν και οι συναθροίσεις των μαθητών».

Για το θέμα της εκκλησίας, είπε: «Οι ευπαθείς ομάδες να αποφεύγουν τις συναθροίσεις στις εκκλησίες, ο τρόπος εξάπλωσης του ιού περιλαμβάνει και το σάλιο. Η θεία μετάληψη και οι τρόποι λατρείας αποτελούν ζήτημα ατομικής ευθύνης».

Και η υπουργός Παιδείας κατέληξε: «Υπάρχει πρωτοβουλία για την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονιών. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και θα καλύψουμε την διδακτική ύλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21