24/09/2020 21:18:49

Εκατοντάδες μαϊμούδες βγήκαν στους δρόμους λόγω… κορωνοϊού (Video)

Εκατοντάδες μαϊμούδες βγήκαν στους δρόμους λόγω… κορωνοϊού (Video) - Media

 

Ναι στον τίτλο δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι εκατοντάδες μαιμούδες βγήκαν στους δρόμους λόγω κορωνοϊού. Αυτό συμβαίνει στην Ταϊλάνδη στην πόλη Lopburi όπου έσφιζε από τουρίστες. Οι τουρίστες τάιζαν τις μαιμούδες και οι μαιμούδες είχαν μάθει να τρώνε από τα χέρια τους.

Τώρα λόγω κορωνοϊού η πόλη έχει ερημώσει από τουρίστες αφού κανείς δεν ταξιδεύει εκεί με αποτέλεσμα οι μαιμούδες να πεινάνε και να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους προς αναζήτηση τροφής. Μάλιστα όπως λένε οι επιστήμονες τα ζώα έχουν χωριστεί σε «συμμορίες» και μάχονται μεταξύ τους για τον έλεγχο κάποιας περιοχής της πόλης.

Μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει και όπως δείχνει και το βίντεο όταν κάποιος πίθηκος βρεί φαγητό (στη συγκεκριμένη περίπτωση μια μπανάνα) οι υπόλοιποι τον κυνηγούν για να του το πάρουν.

Όπως λένε οι ειδικοί τα ζώα έχουν γίνει ιδιαίτερα επιθετικά στην ανάγκη τους να φάνε, κάτι που δεν συνέβαινε όταν στην πόλη υπήρχαν τουρίστες που τα τάιζαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.