search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω

02.03.2010 12:00
Σφάξε με Αγά μου ν

«Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα» την οποία «δεν θα την αφήσουμε να βουλιάξει», τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι συγκινείται όταν τον σταματούν στο δρόμο και του λένε ότι «για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας». Ξέχασε όμως να αναφέρει σε ποιον ακριβώς δρόμο τον σταματούν…

«Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα» την οποία «δεν θα την αφήσουμε να βουλιάξει», τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι συγκινείται όταν τον σταματούν στο δρόμο και του λένε ότι «για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας». Ξέχασε όμως να αναφέρει σε ποιον ακριβώς δρόμο τον σταματούν…

Ο  κ. Παπανδρέου είπε επίσης ότι «το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αλλά είναι επείγουσα η αντιμετώπισή του, γιατί αφαιρεί από τη χώρα μας τη δυνατότητα να καθορίζει την τύχη της. Αλλιώς θα βρεθούμε και πάλι στο μέλλον στο ίδιο σημείο. Η ανομία, η εκτεταμένη διαφθορά και η ατιμωρησία αποτελούν βασικά αίτια».

Οι αντιδράσεις των άλλων κομμάτων

Έντονα αντέδρασε το ΚΚΕ το οποίο κάλεσε το λαό «να διαψεύσει τον πρωθυπουργό και τους ισχυρισμούς του» και τονίζει ότι πρέπει «να τραντάξει όλη Ελλάδα από τη λαϊκή αντίδραση».

Από τον ΣΥΝ. ο κ Δ. Παπαδημούλης τόνισε  στην ΝΕΤ ότι «αντιδρούμε σ’ αυτό το μείγμα μέτρων διότι  δεν είναι δίκαια και  δεν περιορίζουν την κρατική σπατάλη» Από την πλευρά του, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: «Ουδείς πηγαίνει στον οδοντίατρο χαμογελώντας, ιδίως όταν αυτός αναγκάζεται να τον “ξεδοντιάσει”. Εκεί βρίσκεται η Ελληνική οικονομία. Θα περάσουμε επώδυνα αλλά ελπίζουμε ότι θα αντέξουν οι “γέφυρες” για το αύριο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:03