search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Η ανοησία είναι ανίκητη: Κάνουν «coronovirus challenge» και γλείφουν καπάκια λεκάνης (Video)

16.03.2020 13:51
Η ανοησία είναι ανίκητη: Κάνουν «coronovirus challenge» και γλείφουν καπάκια λεκάνης (Video) - Media

 

Η ανοησία κάποιων ανθρώπων ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας. Για να αποδείξουν ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν κορωνοϊό κάνουν το coronovirys challenge θεωρώντας ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν τον ιό, ακόμη και εάν γλείψουν καπάκι τουαλέτας. Την ίδια στιγμή καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αφήνουν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από την ασθένεια.
Μάλιστα εξοργιστικό είναι το βίντεο στο οποίο μια κοπέλα 21 ετών, η Ava Louise μπαίνει στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, σκύβει, γλείφει το καπάκι της λεκάνης και γράφει στο twitter ότι ο κορωνοϊός είναι για τους «μίζερους» ανθρώπους και εύχεται να κολλήσει και εκείνη προκειμένου να μη γεράσει και γίνει άσχημη. Είναι χρακτηριστικό ότι το βίντεο το είδαν περισσότεροι από 75.000 άνθρωποι αλλά ευτυχώς κανένας δε λέει ότι θα το δοκιμάσει και εκείνος. Το αντίθετο μάλιστα στα 500 σχόλια όλοι κατακρίνουν την κοπέλα για αυτήν την ανοησία. 
Ήδη οι αρχές εξετάζουν το βίντεο προκειμένου να διαπιστώσουν την αυθεντικότητα του αλλά και να εντοπίσουν τη συγκεκριμένη κοπέλα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07