search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Τρία χρόνια φυλάκιση σε ιδιοκτήτρια καφενείου για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης

16.03.2020 19:24
Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι κτηνοτρόφοι για το γλέντι στο Βελεστίνο - Media

 

Σε τριετή ποινή φυλάκισης και σε επιβολή χρηματικού προστίμου καταδικάστηκε, σήμερα, ιδιοκτήτρια καφενείου στην Πρέβεζα, μετά και την παραβίαση των σχετικών μέτρων που προβλέπουν την αποφυγή και τη διάδοση του νέου κορωνοϊού. 

Η ίδια, πάντως, δήλωσε στο PrevezaBest, ότι τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ διευκρίνισε ότι η κατηγορία που της επισυνάπτουν οι δικαστικές αρχές είναι η παρουσία πέντε πελατών στον χώρο του καταστήματος.

Η κατηγορούμενη, συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι παρόλο που σέβεται τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, θεωρεί άδικη την καταδίκη της και γι’ αυτό το λόγο θα ασκήσει και έφεση.

Ο συνήγορός της, με τη σειρά του, ανέφερε ότι είναι απόλυτα κατανοητό οι αρχές να επιβάλλουν οποιοδήποτε μέτρο είναι εφικτό, για να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το μέγεθος του κινδύνου. Θεωρεί, παράλληλα, ότι το μήνυμα των αρχών περί μηδενικής ανοχής στον πιθανό κίνδυνο πρέπει να είναι σαφές και να γίνεται αντιληπτό από την πλειοψηφία των πολιτών, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση της κατηγορούμενης, σημείωσε ότι με την άσκηση της έφεσης, (σ.σ. η κατηγορούμενη) θα μπορέσει να εκφέρει τις απόψεις της και εν τέλει να δικαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν ακόμη 21 κρούσματα κορωνοϊού, με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να αγγίζει πλέον τα 352. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21