search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Άννα Χατζησοφιά: «Πού είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά!»

19.03.2020 18:57
Άννα Χατζησοφιά: «Πού είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά!» - Media

 

Με μία ξεκαρδιστική ανάρτησή της στα social media, η επιτυχημένη σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, δίδυμο με τον Χάρη Ρώμα σε όλες τις τηλεοπτικές επιτυχίες , από τους «Μεν και Δεν» μέχρι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το Καφές τη Χαράς», περιγράφει κωμικοτραγικά πώς έκανε σήμερα τα ψώνια της από το μανάβικο. Για να καταλήξει, μνημονεύοντας τον υστερικό με την τάξη και την καθαριότητα Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (Χάρη Ρώμα), την Κατακουζίνα όπως τον αποκαλούσε η Ελένη (Ράντου) στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1  «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Συγκεκριμένα η Άννα Χατζησοφιά έγραψε στο Facebook: «Καραμπίνας (κατά Φατσέα) ημερολόγιο. Σήμερα, έβδομη ημέρα εγκλεισμού, τηλεφώνησα σε μανάβικο που κάνει και ντελίβερι γιατί είχα ξεμείνει από φρούτα και λαχανικά. Ετοίμασα κάρτα, απολυμαντικά μαντηλάκια δίπλα, όλα κομπλέ.Υποδέχτηκα τον νεαρό κανονικά σαν ντεσπεράντο, με γάντια και τριγωνικό μαντήλι ελλείψει μάσκας. Είχε pos εγώ πέρασα ανέπαφα την κάρτα, χτύπησα το πιν, όλα μια χαρά μέχρις ότου συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε μάσκα και γάντια. Έπρεπε να φοράς τουλάχιστον γάντια του είπα. Έχω και γάντια μου απάντησε. Και γιατί δεν τα φόρεσες. Αμήχανο απολογητικό χαμόγελο. Δεν του είπα τίποτε, τι να του πω, ήταν και κουκλί. Έκλεισα την πόρτα, απολύμανα την κάρτα, έβγαλα τσάντες με ψώνια στο μπαλκόνι, πέταξα γάντια, έριξα το μαντήλι της Καλάμιτυ Τζαίην για πλύσιμο, απολύμανα χέρια, πόμολα, πέρασα τα χερούλια από τις σακούλες με μαντηλάκι, θα μείνουν ένα βράδυ έξω τιμωρία και μετά αφού σαπούνισα χέρια, τους έριξα οινόπνευμα και μπήκα στο μπάνιο. Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41