search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:26
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν πορνό με ανήλικα κορίτσια

20.03.2020 09:40
Κέρκυρα: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν πορνό με ανήλικα κορίτσια  - Media

 

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων αγοριών, 14 και 15 ετών αντίστοιχα, για υπόθεση πορνογραφίας, προέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία γονέων ανηλίκων κοριτσιών της περιοχής, αποκαλύφθηκε, από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη, ότι τα ανήλικα αγόρια, μαθητές γυμνασίου, είχαν στην κατοχή τους και διακινούσαν, σε άλλους ανήλικους μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών.

Σε βάρος των ανηλίκων αγοριών σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθεση πορνογραφίας, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, δύο εξωτερικά μέσα αποθήκευσης τύπου USB, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κάρτες μνήμης.

Οι δύο ανήλικοι καθώς και οι γονείς τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15