07/12/2019 06:17:32
2.3.2010

Στην αντεπίθεση ο Κάρατζις

Στην αντεπίθεση ο Κάρατζις - Media

«Μύθους» των μουσουλμάνων χαρακτήρισε τις σφαγές του βοσνιακού πολέμου ο Ράντοβαν Κάρατζιτς, πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας που κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου και τις δύο χειρότερες σφαγές του Βοσνιακού πολέμου.

«Θα μου είναι εύκολο να αποδείξω ότι δεν είχα καμία ανάμειξη με αυτά», δήλωσε ο Κάρατζιτς, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία για τις δολοφονίες στη Σρεμπρένιτσα είναι πολύ πρόχειρα για να μπορέσουν να αποδείξουν τί συνέβη.

Η δίκη του πρώην ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας ωστόσο πήρε αναβολή καθώς οι δικαστές του ΔΠΔ της Χάγης ζήτησαν από Εφετείο να μελετήσει το αίτημα Κάρατζιτς να του δοθεί περισσότερος χρόνος για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του ζήτησε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ο Ράντοβαν Κάρατζιτς, που χαρακτήρισε «μύθο» τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.