search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ο Μέσι δίνει 1 εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία της Βαρκελώνης και της Αργεντινής

25.03.2020 15:27
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media

 

Ένας ένας οι σταρ του αθλητισμού και έχοντας στους λογαριασμούς τους αμύθητα ποσά όπως οι Ρονάλντο, Γκουαρδιόλα, Λεβαντόσκι, Ζόρζε Μέντες προσφέρουν χρήματα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Κλινική στη Βαρκελώνη ευχαρίστησε τον Μέσι για τη δωρέα του και έτσι έγινε γνωστή η ενέργεια του σταρ της Μπαρτσελόνα, όπως μεταδίδει το sport24.gr.

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης αρκετές ιστοσελίδες της Ισπανίας ο Μέσι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά ο Αργεντινός το έχει σπάσει καυθώς το έδωσε σε μια κλινική της Βαρκελώνης και σε νοσοκομεία της Αργεντινής.

Ο Μέσι έδωσε τα χρήματα αυτά προκειμένου και τα δύο νοσοκομεία να επενδύσουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η κλινική της Βαρκελώνης ανέφερε στο ευχαριστώ της: “Ο Λίο Μέσι έκανε μια δωρέα στη μάχη ενάντια στον Covid19 στην κλινική. Σε ευχαριστούμε Λέο για τη συνεισφορά σου και την υποστήριξη σου”.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως ανέφεραν τα μέσα της Ισπανίας για πρώτη φορά χθες η Καταλονία είχε περισσότερους νεκρούς απ’ ότι η Μαδρίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50