search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Απάντηση Κούλογλου σε κυβέρνηση-ΝΔ: «Προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες»

26.03.2020 13:06
Κούλογλου: Αν υπήρχε δυνατότητα να φύγω από την ευρωομάδα, χωρίς να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα το εξέταζα  - Media

 

Για απόπειρα λογοκρισίας καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου την κυβέρνηση και τη ΝΔ, οι οποίες νωρίτερα είχαν αντιδράσει για μια γελοιογραφία που είχε ανεβάσει στα social media, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα».

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, ο Σ. Κούλόγλου τονίζει ότι «ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo».

Παράλληλα, συστήνει στην κυβέρνηση «ανεπιφύλακτα να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29