28/09/2020 06:30:07

Απάντηση Κούλογλου σε κυβέρνηση-ΝΔ: «Προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες»

Απάντηση Κούλογλου σε κυβέρνηση-ΝΔ: «Προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες» - Media

 

Για απόπειρα λογοκρισίας καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου την κυβέρνηση και τη ΝΔ, οι οποίες νωρίτερα είχαν αντιδράσει για μια γελοιογραφία που είχε ανεβάσει στα social media, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα».

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, ο Σ. Κούλόγλου τονίζει ότι «ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo».

Παράλληλα, συστήνει στην κυβέρνηση «ανεπιφύλακτα να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.