search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Τη δημιουργία ενός ταμείου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού αποφάσισαν οι ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης 

26.03.2020 16:44
Τη δημιουργία ενός ταμείου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού αποφάσισαν οι ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης  - Media

 

Στη μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού τίθεται και η Αφρικανική Ένωση, η οποία πραγματοποίησε σήμερα μία τηλεδιάσκεψη κορυφής των ηγετών των κρατών μελών της, συζητώντας τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19.

Στην τηλεδιάσκεψη, όπου συμμετείχε και ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, οι ηγέτες της Αφρικανικής Ένωσης συζήτησαν τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού για τις αφρικανικές χώρες και τους τρόπους συνεργασίας τους με διεθνείς εταίρους και συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα αφρικανικό ταμείο για την παροχή των απαραίτητων οικονομικών πόρων για την καταπολέμηση του φονικού ιού στην Αφρική.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκτός από την Αίγυπτο, η Νότιος Αφρική, η Κένυα, το Μάλι και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46