search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:43
MENU CLOSE

«Αυτό που συμβαίνει με τον κορονoϊό το είχα ζήσει ξανά με το Τσέρνομπιλ» – Συγκλονίζει ο Σεφτσένκο

28.03.2020 17:53
«Αυτό που συμβαίνει με τον κορονoϊό το είχα ζήσει ξανά με το Τσέρνομπιλ» - Συγκλονίζει ο Σεφτσένκο - Media

 

Για την κατάσταση που βιώνει λόγω του κοροναϊού, μίλησε ο παλαίμαχος Ουκρανός σούπερ σταρ της Μίλαν, Αντρέι Σεφτσένκο, παρομοιάζοντάς την σημερινή κατάσταση με όσα βίωσε μετά την έκρηξη στο Τσέρνομπιλ, το 1986.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο Αντρέι Σεφτσένκο συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως με όσα είχε ζήσει σαν παιδί στην Ουκρανία, μετά την έκρηξη του πυρηνικού εργοστασίου του Τσέρνομπιλ.

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται με την οικογένειά του, προτρέποντας τους πάντες να μην κάνουν “ηλίθια πράγματα” και να έχουν εμπιστοσύνη σε όσα υποδεικνύουν οι γιατροί και οι Αρχές.

«Είμαι κλειδωμένος στο σπίτι εδώ και περίπου δέκα μέρες. Βιώνουμε αυτή την περίσταση με την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλύτερα. Η μόνη λύση αυτή την στιγμή είναι ο σεβασμός προς τους κανόνες, να μένουμε στο σπίτι όχι μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για αυτούς που θα μπορούσαμε να κολλήσουμε, δίχως να γνωρίζουμε ότι είμαστε φορείς του ιού. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εθελοντές κάνουν σπουδαία δουλειά, είναι οι ήρωες της εποχής μας και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτό» δήλωσε. 

 «Αυτό που συμβαίνει τώρα, μου θυμίζει μια πολύ παρόμοια κατάσταση που έζησα όταν ήμουν εννέα ετών, ήταν τότε που έγινε η έκρηξη στο Τσέρνομπιλ. Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή. Σε τέτοιες στιγμές, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πιστεύεις στις κυβερνητικές αποφάσεις, χωρίς να κάνεις ηλίθια πράγματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας, αλλά όλους εκείνους που μπορεί να επηρεάσουμε», συνέχισε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:43