04/06/2020 18:19:19

Ολ. Τελιγιορίδου: Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ούτε μία για την Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου: Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ούτε μία για την Καστοριά - Media

 

«Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ούτε μία για την Καστοριά», «επίσης δεν υπάρχει ούτε μία απόσπαση γιατρού στο νοσοκομείο Καστοριάς», αναφέρει σε δήλωση της η Ολυμπία Τελιγιορίδου, προσθέτοντας ότι «η ανακοίνωση του κ. Κικίλια ότι ενισχύει την Καστοριά είναι ασύστολο ψεύδος».

Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι με χαρά άκουσε αρχικά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας πως «έφερε γιατρούς στο Νοσοκομείο Καστοριάς», όμως «ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσα πως δεν έφερε ούτε έναν γιατρό στην Καστοριά». «Για την ακρίβεια», προσθέτει, «αυτούς που λένε ότι έφεραν στην Καστοριά είναι οι γιατροί μας από τα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και 'Αργους Ορεστικού (τα οποία πλέον υπολειτουργούν) καθώς και από τα αγροτικά ιατρεία της Καστοριάς, που ήδη δούλευαν στην περιοχή και βοηθούσαν ούτως ή άλλως το νοσοκομείο».

Η βουλευτής ζητά να σταλούν άμεσα γιατροί καθώς, όπως αναφέρει, «το νοσοκομείο Καστοριάς παραπαίει, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν φθάσει στα όριά τους, άνθρωποι χάνονται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.