search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Η αστυνομία έβγαλε πιστούς από εκκλησία στην Κρήτη

05.04.2020 11:45
Ιερά Σύνοδος κατά ΜΜΕ: Τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα - Οι παρεκκλίσεις εκτός ναών μεγεθύνθηκαν δυσανάλογα  - Media

 

Την ανυπακοή προς τη δημόσια απειλή της πανδημίας, κλήθηκαν να πατάξουν και οι αστυνομικές δυνάμεις των Χανίων το πρωί της Κυριακής.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό όπου διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι “τρύπωσαν”.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48