search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Pink για τη μάχη της με τον κορωνοϊό: Πολλές νύχτες έκλαιγα και προσευχόμουν

06.04.2020 14:10
Pink για τη μάχη της με τον κορωνοϊό: Πολλές νύχτες έκλαιγα και προσευχόμουν - Media

 

Την Παρασκευή, η Pink αποκάλυψε ότι η ίδια και ο τριών χρόνων γιος της Jameson είχαν βγει θετικοί στν COVID-19 μετά από «εμφάνιση συμπτωμάτων» του ιού.

Και κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live το Σάββατο, η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αν και η ίδια και ο γιος της αισθάνονται «καλύτερα απ’ ότι ήταν», δεν έχουν ανακάμψει πλήρως.

«Ελπίζω να υπερβάλουμε, αλλά αυτό το πράγμα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Ακριβώς όταν νομίζετε ότι είστε καλύτερα, κάτι άλλο συμβαίνει», εξήγησε η σταρ.

Η Pink συζήτησε με τον φίλο και συγγραφέα Jen Pastiloff, καθώς περιέγραφε την τρομακτική δοκιμασία του γιου της, Jameson.

Η Pink υπογράμμισε ότι, παρόλο που αυτή και ο τριών ετών γιος της ήταν «πραγματικά άρρωστοι», ο Jameson ήταν χειρότερα από τους δύο.

«Έχω φυλάξει ένα ημερολόγιο με τα συμπτώματα του Jameson για τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και για τα δικά μου. Ακόμα, τρεις εβδομάδες αργότερα, έχει πυρετό. Ήταν ένα τρενάκι του λούνα παρκ και για τους δυο μας. Την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποιούσα υγραντήρα. Έχω άσθμα όλη μου τη ζωή. Έγινε πραγματικά, πραγματικά τρομακτικό, δεν είμαι ψέμα.

Στην αρχή, όλα όσα ακούγαμε ήταν: “Αν είσαι νέος, αυτό είναι για τους 65 ετών και άνω, όλα τα παιδιά είναι καλά”.

Ναι, έχω άσθμα, αλλά o Jameson, είναι τρία, είναι εντάξει. Ζούμε στην εξοχή, σωστά. Το χειρότερο πράγμα που μας επιτίθεται εδώ είναι η γύρη ή καμιά αγριόγατα.

Αλλά ο Jameson ήταν πραγματικά, πραγματικά άρρωστος και είναι τρομακτικό. Ήταν μία έτσι, μία αλλιώς, και εγώ χρησιμοποιούσα νεφελοποιητές για πρώτη φορά στα 30 χρόνια και αυτό ήταν πραγματικά τρομακτικό για μένα», είπε η σταρ.

Η Pink παραδέχτηκε ότι «υπήρχαν πολλές νύχτες που έκλαιγα και δεν έχω προσευχηθεί ποτέ περισσότερο στη ζωή μου».

«Είναι αστείο, αλλά σε ένα σημείο, νόμιζα ότι μας υποσχέθηκαν ότι τα παιδιά μας θα ήταν εντάξει. Δεν είναι εγγυημένο. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι ασφαλής από αυτό», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι παρόλο που η ίδια και ο Jameson ήταν άρρωστοι, ο σύζυγός της Carey Hart και η οκτάχρονη κόρη τους Willow ήταν απολύτως καλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:32