search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:26
MENU CLOSE

100χρονος ασθενής με κορωνοϊό, έσβησε τα κεράκια στο νοσοκομείο – Λίγο αργότερα του είπαν ότι θεραπεύτηκε (Photos)

08.04.2020 13:09
100χρονος ασθενής με κορωνοϊό, έσβησε τα κεράκια στο νοσοκομείο – Λίγο αργότερα του είπαν ότι θεραπεύτηκε (Photos) - Media

 

Υπερήλικας άνδρας που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και μπήκε στο νοσοκομείο, έσβησε τα 100στα κεράκια των γενεθλίων του μέα στον θάλαμο με παρέα γιατρούς και νοσοκόμες. Την ίδια ημέρα λίγο αργότερα του ανακοινώθηκε ότι πλέον δεν έχει τον κορωνοϊό και είναι αρνητικός. 


Το περιστατικό που είναι κόντρα σε κάθε επιστημονικό ποσοστό λόγω της μεγάλη ηλικίας, συνέβη στο νοσοκομείο Σαν Χαοο στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Ο αθενής είναι ο 100 ετών Λουτσιάνο Ντα Σίλβα τον οποίο πήγε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και δύσπνοια η 61 ετώ κόρη του Μαρία Χοσέ. 


Ο Λουτσιάνο έμεινε στο νοσοκομείο με τα συμπτώματα του φονικού ιού, περίπου 3 εβδομάδες και μόλις την ημέρα των γενεθλίων του που γιορτάστηκαν μέσα στο δωμάτιο του με μια τούρτα- κεικ, οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι πλέον είναι αρνητικός στον ιό και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. 


Χαρακτηριστικό του εορτασμού των γενεθλίων του Λουτσιάνο, ήταν πως επειδή δεν μπορούσαν να βρουν μπαλόνια αφού τα καταστήματα είναι κλειστά, οι νοσοκόμες του έφτιαξαν μπαλόνια από τα γάντια που χρησιμοποιούν. Τα μπαλόνια μάλιστα έχουν και το σχήμα του κορωνοϊού, τον οποίο νίκησε ο εκατοντάχρονος άνδρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:26