search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:31
MENU CLOSE

Η Άννα Κορακάκη έσβησε τούρτα με… κορωνοϊό! (Photos)

09.04.2020 09:18
Η Άννα Κορακάκη έσβησε τούρτα με... κορωνοϊό! (Photos) - Media

 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Τετάρτη η Άννα Κορακάκη μαζί με τους αγαπημένους της, ακόμα και από μακριά.

Η τούρτα, απολύτως εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών… είχε θέμα τον κορωνοϊό!

Η ζαχαρόπαστα που έντυσε την βάση της τούρτας που έσβησε η 24χρονη Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, ήταν φτιαγμένη από μια χειρουργική μάσκα, ένα τεστ για τον κορωνοϊό, το logo του «Μένουμε Σπίτι» αλλά και από τον ίδιο τον… κορωνοϊό. Όσο για τα δώρα που έλαβε… ήταν και αυτά στο πνεύμα των ημερών! Αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες, απολυμαντικά, χαρτί υγείας και υλικά για συνταγές όπως αλεύρι και σοκολάτες ήταν κάποια από αυτά..

“Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών! Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική… Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!” έγραψε στο ποστ της. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15