search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Η αλαζονεία του Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του

09.04.2020 09:31
Ποιος… «έστειλε» τον Ψαριανό στο Μαξίμου και το γραφείο του Πικραμμένου;  - Media

 

«Την ώρα που καθημερινά συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους και όλη η αντιπολίτευση στέκεται με εποικοδομητικές προτάσεις αρωγός στο έργο της Πολιτείας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, ευγνωμονεί τον κορωνοϊό γιατί, όπως λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, θα καθαρίσει τη χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα και τους ΣΥΡΙΖΑίους», καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση με σκληρή ανακοίνωση. 

Τελικά, όπως φαίνεται η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς ήταν να έχει ήδη διαγράψει αυτόν τον οχετό ύβρεων». 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του, την οποία αργότερα κατέβασε – ο Γρηγόρης Ψαριανός γράφει το εξής:

«Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό – μικρόβιο.. Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία… Ευλόγησον!». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16