search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Γιατί είναι στα ύψη η τηλεθέαση για το Ντόλτσε Βίτα του MEGA!

10.04.2020 05:28
Τηλεόραση: Γιατί είναι στα ύψη η τηλεθέαση για το Ντόλτσε Βίτα του MEGA! - Media

 

Εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνει η κωμική σειρά του MEGA “Ντόλτσε Βίτα”.

Την Τετάρτη 8 Απριλίου, η σειρά έφτασε 17,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό που μετέδιδε ποικίλα προγράμματα (από ενημέρωση μέχρι κοινωνικές εκπομπές).

Στην ηλικιακή κατηγορία “άνδρες 15-24” η απόδοση ήταν εξόχως εντυπωσιακή με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 31,9%

Ο λόγος που είναι υψηλή η τηλεθέαση της κλασσικής κωμωδία του MEGA είναι ότι παραμένει αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού καθώς παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα της ώριμης ηλικιακά χήρας, Χριστίνας Μαρκάτου με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της. Μία σειρά γεμάτη ατάκες, γέλιο και “εκπλήξεις”. 

Τα μπλεξίματα και οι κωμικές καταστάσεις προκύπτουν από τη στιγμή που και οι δυό προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους από τον περίγυρό τους. Την ηλικιωμένη πεθερά της Χριστίνας, την κόρης της, την οικονόμο του σπιτιού και τον συνεργάτης της στο εργοστάσιο. Πρωταγωνιστούν : Αννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείται από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Γαλήνη Τσεβά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39