02/07/2020 22:37:42
9.7.2012

ΑΠΘ: Προσφυγή στη δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα

ΑΠΘ: Προσφυγή στη δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα - Media

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προσφεύγουν στη δικαιοσύνη λόγω των συκοφαντικών, όπως αναφέρουν, δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με το Ν.4009 για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, τονίζει ότι η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του ελληνικού πανεπιστημίου έχει ενοχλήσει πολύ και πολλούς και κάνει λόγο για συκοφαντικές επιθέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα που ανοίγει εκ νέου η συζήτηση για τις αλλαγές στο Ν.4009 για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα συμφέροντα που προωθούν την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων εξαπολύουν νέες συκοφαντικές επιθέσεις, με σκοπό τη δυσφήμιση και εντέλει την αποδυνάμωση όσων θα βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή της προάσπισης του δημόσιου αγαθού της Παιδείας».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.