search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Η Ντίνα Κώνστα μιλά για το «άδικο τέλος» του Νίκου Σεργιανόπουλου

17.04.2020 08:37
Η Ντίνα Κώνστα μιλά για το «άδικο τέλος» του Νίκου Σεργιανόπουλου - Media

 

Αν και είναι από τις πιο αγαπημένες του κοινού, η Ντίνα Κώνστα κινείται πάντα σε χαμηλούς τόνους, ενώ σημειώνει επιτυχία σε όποια τηλεοπτική σειρά ή θεατρική παράσταση συμμετέχει.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της στο «Secret» μιλά για όλους και όλα, αναφερόμενη στην επιστροφή της σειρά “Δύο Ξένοι” στην τηλεόραση, καθώς και στο τραγικό τέλος του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- άγνωστα παρασκήνια της συμμετοχής της σε αυτήν, όπως το πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά, ενώ απάντησε στο αν της λείπει η τηλεόραση.

«Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ “Δύο ξένοι”», δήλωσε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά».

Πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν να υποδυθεί τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά;

«Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι», ανέφερε, ενώ θυμήθηκε πώς περνούσαν στα γυρίσματα όλοι οι ηθοποιοί. «Ηταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

Ωστόσο, η Ντίνα Κώνστα αποφεύγει να βλέπει τη σειρά.

«Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους “Δύο ξένους” δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Εκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:33