search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Μάριαν Φέιφθουλ: «Νίκησε» τον κορωνοϊό μετά από 22 ημέρες μάχης στο νοσοκομείο

23.04.2020 06:13
Μάριαν Φέιφθουλ: «Νίκησε» τον κορωνοϊό μετά από 22 ημέρες μάχης στο νοσοκομείο  - Media

 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε Μάριαν Φέιφθουλ μετά από 22 ημέρες όπου έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

Η 73χρονη με ένα μήνυμά της ευχαρίστησε τους εργαζομένους στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας οι οποίοι -όπως τονίζει- της έσωσαν τη ζωή.

Η Μαριάν Φέιφθουλ εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Απριλίου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε προσβολή από τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό ενώ λίγες ημέρες αργότερα παρουσίασε πνευμονία.

Το 2006 η διάσημη τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Έναν χρόνο αργότερα, η βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έπασχε από Ηπατίτιδα C, ασθένεια με την οποία είχε διαγνωστεί 12 χρόνια νωρίτερα.

Ωστόσο, όλες αυτές οι περιπέτειες δε στάθηκαν εμπόδιο στη δουλειά της, με τη Φέιφθουλ να συνεχίζει να γράφει τα τραγούδια της.

Ο τίτλος του τελευταίου δίσκου της είναι “Negative Capability”, τον οποίο η ίδια περιέγραψε ως «έναν διαλογισμό για τα γηρατειά και τον θάνατο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50