search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Η Έμιλι Ρατακόφσκι φωτογραφίζεται γυμνή με μια πετσέτα στο κεφάλι για να σκοτώσει την ώρα της εν μέσω καραντίνας

24.04.2020 13:03
«Καυτή» εμφάνιση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην παραλία (Photos | Video) - Media

 

Οι μέρες μέσα στο σπίτι, περνάνε δύσκολα γιοα το 28χρονο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι. Δεν είχε τι να κάνει λοιπόν και ζήτησε από τον σύζυγο της να την φωτογραφήσει. Πήρε πόζα λοιπόν, στήθηκε στην κάμερα, φόρεσε μια πετσέτα στο κεφάλι της σαν τουρμπάν και φωτογραφήθηκε γυμνή μπροστά στον καθρέπτη φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό ες΄ωρουχο που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της.


Όταν ανέβασε στο instagram αυτή την φωτογραφία τα 26.000.000 (ναι καλά διαβάσατε 26 εκατομμύρια) των ακολούθων της παραλήρησε. Στη συνέχεια η Έμιλι έγραψε από κάτω πόσο πολύ δεν αντέχει την καραντίνα και πόσο πολύ τις λείπουν οι διακοπές σε εξωτικά νησιά. Και για να δείξει πόσο αλήθεια λέει, έβαλε και μια δεύτερη φωτό που τόπλες στέκεται μπροστα σε μια πισίνα και αγναντεύει τη θάλασσα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50