search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:53
MENU CLOSE

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά σε μια διαδικτυακή συναυλία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Ξάνθης

26.04.2020 17:40
Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά σε μια διαδικτυακή συναυλία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Ξάνθης - Media

 

Πιστή στο διαδικτυακό ραντεβού της με τον κόσμο για καλό σκοπό, η Φωτεινή Δάρρα τραγουδάει αυτή την Κυριακή 26/4 στις 22:00, για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Της πόλης που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι. Μαζί της θα την συνοδεύσει στο πιάνο ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Πριν από τέσσερις εβδομάδες η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε μια πρωτοβουλία: Να αφιερώνει ολόκληρες διαδικτυακές συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση των νοσηλευτών και των γιατρών που βρίσκονται στις επάλξεις αλλά και των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται βοήθεια. Έναν μήνα τώρα κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 η Φωτεινή δίνει ραντεβού με τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook τραγουδώντας για καλό σκοπό! Στο πλευρό της έχει την πολύτιμη συνοδεία του Γιώργου Παπαχριστούδη στο πιάνο.

Η ιδέα βρήκε συγκινητικά μεγάλη απήχηση στον κόσμο, μεταδίδοντας πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης. Μέχρι στιγμής έχει τραγουδήσει για τον Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης αστέγων του Δήμου της Αθήνας.

Αυτή την Κυριακή η Φωτεινή Δάρρα αφιερώνει μια καινούργια διαδικτυακή συναυλία στο Νοσοκομείο που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτής της δύσκολης εποχής και δεν είναι άλλο από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Αξίζει να πούμε ότι η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ξάνθης αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ακόμα και σήμερα καθώς μετράει δεκάδες θετικά και ύποπτα κρούσματα, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει το τοπικό νοσοκομείο.

Τραγουδώντας για την Ξάνθη οι καλλιτέχνες αποδίδουν ταυτόχρονα τον ελάχιστο φόρο τιμής στην Ξάνθη,την πόλη που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι.

Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας από το σπίτι, μια συναυλία για το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

«Τραγουδάμε για ένα καλύτερο αύριο! Η τέχνη μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ζούμε. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε μαζί μέσα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook για να δώσουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας στην Ξάνθη που μας έχουν ανάγκη», αναφέρει σε ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συναυλία της Κυριακής συνδεθείτε εδώ: https://www.facebook.com/foteinidarra/ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30