search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Και βίντεο από την πρώτη εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από εβδομάδες

02.05.2020 06:20
Και βίντεο από την πρώτη εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από εβδομάδες - Media

 

Επίσημη εφημερίδα της Βόρειας Κορέας δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, του οποίου η πρόσφατη απουσία από τον δημόσιο βίο προκάλεσε πολλές εικασίες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Rodong Sinmun είχαν ημερομηνία 1η Μαΐου και απαθανατίζουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κιμ έπειτα από εβδομάδες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο από την εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας, το KCNA, μετέδωσε νωρίτερα ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρέστη στα εγκαίνια νέου εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στη Σουντσόν χθες Παρασκευή.

Στο σημερινό φύλλο της Rodong Sinmun, το θέμα της επανεμφάνισης του Κιμ καλύπτει την πρώτη και τη δεύτερη σελίδα. Δημοσιεύονται παράλληλα τουλάχιστον 10 έγχρωμες φωτογραφίες του Κιμ, στις οποίες εμφανίζεται να κόβει την κορδέλα στα εγκαίνια του εργοστασίου, να περιηγείται στη μονάδα και να συζητά με εργαζομένους.

Στο κέντρο του πρωτοσέλιδου υπάρχει μια μεγάλη φωτογραφία του Κιμ, που χαμογελά και φαίνεται υγιής, καθώς και οκτώ φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο εργοστάσιο. Στη δεύτερη σελίδα δημοσιεύεται ρεπορτάζ με αρκετές ακόμη φωτογραφίες. Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης η αδελφή του Κιμ, η Κιμ Γιο Τζονγκ, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50