search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: 10 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των Ελλήνων ανθοκαλλιεργητών

05.05.2020 16:58
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: 10 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των Ελλήνων ανθοκαλλιεργητών - Media

 

Κρατική βοήθεια εκ μέρους της Ελλάδας ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ανθοκαλλιεργητών ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του Προσωρινού Πλαισίου για τις κρατικές ενισχύσεις που έχει υιοθετήσει η Επιτροπή για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.

«Τα ελληνικά μέτρα των 10 εκατ. ευρώ θα στηρίξουν τους αγρότες στον τομέα της ανθοκαλλιέργειας, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν δυσκολίες», δήλωσε η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Μαργκρέιτε Βέστεϊγερ υπεύθυνη για την πολιτική ανταγωνισμού και πρόσθεσε ότι «αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν για την κάλυψη των αμέσων αναγκών ρευστότητας».

Η στήριξη θα είναι προσβάσιμη στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και δεν θα υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ ανά εταιρία, ενώ τα μέτρα θα ισχύσουν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27