search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Adele – Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της! (Photos)

06.05.2020 08:32
Αγνώριστη η Adele - Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της! (Photos) - Media

 

Η προσπάθειά της να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά φαίνεται ότι αποδίδει, καθώς παρατηρούμε ότι μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα έχει κατορθώσει όχι μόνο να χάσει βάρος αλλά να μεταμπρφωθεί ολοκληρωτικά.

Ο λόγος για την Adele η οποία τον τελευταίο χρόνο ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, κάνοντας παράλληλα και γυμναστική.

Μια νέα φωτογραφία της που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φανερώνει την εντυπωσιακή αλλαγή της, με την ίδια να στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς και να μην χάσατε τα λογικά σας σε αυτούς τους τρελούς καιρούς.”, έγραψε για να λάβει αμέτρητα κολακευτικά σχόλια των followers της οι οποίοι όπως φαίνεται επικεντρώθηκαν πιο πολύ στο σώμα της και όχι στο μήνυμά της, σχολιάζοντας την εντυπωσιακή αλλαγή της.

Δείτε πώς ήταν η τραγουδίστρια το 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26