search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Γ. Ψυχογιός: Γιατί αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής (Video)

09.05.2020 11:14
Γ. Ψυχογιός: Γιατί αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής (Video) - Media

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας με επιστολικές ψήφους και αποχωρεί από την αίθουσα, τόνισε στη Βουλή ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη λήξη της διαδικασίας συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός ζήτησε το λόγο προκειμένου να ανακοινώσει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί  και αναφέρθηκε σε 3 σημεία:

Είναι απαράδεκτη η εκπρόθεσμη τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας και βάλλει κατά των εργαζομένων στην εκπαίδευση και των μαθητών.

Ο κος Κουμουτσάκος πρέπει να ανακαλέσει και να μην επαναλάβει τη δήλωσή του περί θεωρίας των δύο άκρων, αριστεράς και ακροδεξιάς. Η αριστερά έχει μακρά ιστορία αγώνων στο δρόμο στη Βουλή και στην κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας με επιστολικές ψήφους και αποχωρεί από την αίθουσα, θα καταψήφιζε όλα τα άρθρα που έχουν τεθεί προς ονομαστική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:46