search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Αντίστροφη μέτρηση για την Ώρα της Γης

08.03.2010 10:54
Αντίστροφη μέτρηση για την Ώρα της Γης - Media

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, η Ελλάδα καλείται να πρωταγωνιστήσει  στην Ώρα της Γης, σβήνοντας για μια ολόκληρη ώρα τα φώτα, και δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα στην παγκόσμια μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος. Όσοι πιστοί, κάντε κλικ εδώ και δηλώστε συμμετοχή. Μέχρι στιγμής το παρόν έχουν δώσει περισσότεροι από 100 δήμοι αλλά και πλήθος πολιτών.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30, η Ελλάδα καλείται να πρωταγωνιστήσει  στην Ώρα της Γης, σβήνοντας για μια ολόκληρη ώρα τα φώτα, και δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα στην παγκόσμια μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος.

Όσοι πιστοί, κάντε κλικ εδώ και δηλώστε συμμετοχή. Μέχρι στιγμής το παρόν έχουν δώσει περισσότεροι από 100 δήμοι αλλά και πλήθος πολιτών.

Όπως επισημαίνει το WWF Ελλάς, αν και οι ηγέτες των μεγάλων κρατών απογοήτευσαν τους πολίτες στην Συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή που έγινε στην Κοπεγχάγη τον περασμένο Δεκέμβριο, «η  ανθρωπότητα δε σταματά τον αγώνα».

Επισημαίνεται ότι το 2009, η συμμετοχή φορέων, δήμων, επιχειρήσεων και πολιτών από τη χώρα μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατά την έναρξη της Ώρας της Γης, σημειώθηκε πτώση ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 500 MW, ποσότητα που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 500 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50