08/07/2020 07:47:58

Με εντυπωσιακή θέα η εμφάνιση Γιώργου Παπανδρέου στο CNN (Video)

Με εντυπωσιακή θέα η εμφάνιση Γιώργου Παπανδρέου στο CNN (Video) - Media

 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου στο CNN και τον Richard Quest. O πρώην πρωθυπουργός μίλησε για την Ελλάδα ενόψει της προετοιμασίας της χώρας για την τουριστική περίοδο μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε την συνέντευξη μέσω Skype από το σπίτι που διαμένει εδώ και τρία χρόνια, στα Δικαστικά Μαραθώνα. Πρόκειται για μια μεζονέτα με εκπληκτική θέα προς τον Ευβοϊκό.

Στη συνέντευξή του ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για μία προσπάθεια μεγάλης σημασίας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αλλά αναφέρθηκε και σε όσα οφείλει να κάνει η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές συνέπειες του covid-19. Αναφέρθηκε στο γεγονός πως στις συνθήκες μίας τέτοιας πανδημίας θα έπρεπε να συνεργαστεί η διεθνής κοινότητα με αλληλεγγύη, αλλά και στην ανάγκη κοινής ευρωπαϊκής δημοσιονομικής πολιτικής, για την χωρίς καθυστερήσεις εφαρμογή εκείνων των λύσεων που δεν επιλέχθηκαν στην κρίση του 2008 και του 2010, όπως το Ευρωομόλογο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.