10/07/2020 13:01:50

Το Megxit γίνεται ταινία: H «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν προσεχώς στις οθόνες μας (Video)

Το Megxit γίνεται ταινία: H «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν προσεχώς στις οθόνες μας (Video) - Media

 

Την πλοκή μιας τηλεταινίας πρόκειται να αποτελέσει η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να πάρουν “διαζύγιο” από το παλάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η συναρπαστική ιστορία του Megxit, θα μεταφερθεί στις οθόνες μας. Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», το φιλμ θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και παρά το γεγονός ότι θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

«η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο Lifetime το οποίο έχει γυρίσει ακόμα δυο τηλεταινίες για το ζευγάρι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.