search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Το Megxit γίνεται ταινία: H «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν προσεχώς στις οθόνες μας (Video)

12.05.2020 08:26
Το Megxit γίνεται ταινία: H «απόδραση από το παλάτι» του Χάρι και της Μέγκαν προσεχώς στις οθόνες μας (Video) - Media

 

Την πλοκή μιας τηλεταινίας πρόκειται να αποτελέσει η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να πάρουν “διαζύγιο” από το παλάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η συναρπαστική ιστορία του Megxit, θα μεταφερθεί στις οθόνες μας. Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», το φιλμ θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και παρά το γεγονός ότι θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

«η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο Lifetime το οποίο έχει γυρίσει ακόμα δυο τηλεταινίες για το ζευγάρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53