search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Κάντζα: Εντοπίστηκε πύθωνας να κόβει βόλτες – Το έσκασε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;

15.05.2020 08:15
Συναγερμός στην Κάντζα:  Εντοπίστηκε πύθωνας να κόβει  βόλτες – Το έσκασε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;  - Media

 

Συναγερμός σήμανε στην Κάντζα καθώς εντοπίστηκε πύθωνας να κάνει… βόλτες στην περιοχή. Σύμφωνα με αναρτήσεις που έχουν γίνει στο facebook, ο πύθωνας εθεάθη στον χωματόδρομο που οδηγεί προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Άμεσα οι υπεύθυνοι φρόντισαν να καθαρίσουν τα χόρτα γύρω από το εκκλησάκι, ψάχνοντας και για το φίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το irafina, σήμερα Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί στο σημείο ομάδα εθελοντών για να εντοπίσει τον πύθωνα. Πάντως σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι το πρώτο φίδι που εντοπίζεται στην περιοχή, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.

Σημειώνεται ότι κοντά στην περιοχή λειτουργεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που φιλοξενεί έκθεση φιδιών. Οπότε, μοιραία, κάποιοι σκέφτηκαν μήπως το έσκασαν τα φίδια και κάνουν βόλτες στην περιοχή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50