search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36
MENU CLOSE

Νοσοκόμα 20 χρονών αποπλάνησε σεξουαλικά 13χρονο αγοράκι και ύστερα από 9 μήνες γέννησε το παιδί του

18.05.2020 17:01
Νοσοκόμα 20 χρονών αποπλάνησε σεξουαλικά 13χρονο αγοράκι και ύστερα από 9 μήνες γέννησε το παιδί του  - Media

 

Το δικαστήριο Windsor στο Berkshire καταδίκασε σε 30 μήνες φυλάκιση την 20χρονη παντρεμένη νοσοκόμα Leah Cordice επειδή κακοποίησε σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι. Η νοσοκόμα ύστερα από 9 μήνες γέννησε μάλιστα και το παιδί του. 
Η ίδια στο δικαστήριο προσπάθησε να καλυτερεύσει τη θέση της και είπε ότι ο 13χρονος τη βίασε. Το δικαστήριο απέρριψε αμέσως αυτούς τους ισχυρισμούς και την καταδίκασε για αποπλάνηση ανηλίκου. 
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η 20χρονη έκανε μπειμπισίτινγκ στο σπίτι της στον 13χρονο. Όταν ο άνδρας της κοιμήθηκε εκείνη πήγε στο σαλόνι όπου ο μικρός έπαιζε x-box και του κατέβασε το παντελόνι. Από εκείνη την ημέρα η νοσοκόμα έψαχνε τρόπους να βρεθεί μαζί με τον 13χρονο και μάλιστα όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, του έστελνε προκλητικά μηνύματα συνέχεια, στο κινητό. 
Ο ψυχολόγος – ψυχίατρος που εξέτασε τον 13χρονο δήλωσε ότι το παιδί πλέον πάσχει από το άγχος του αποχωρισμού, κάτι που του το άφησε σίγουρα η σχέση που δημιουργήθηκε με την 20χρονη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36