search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:03
MENU CLOSE

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου: Γέμισε το σπίτι με 250.000 μπαλάκια για να παίξουν τα παιδιά του (Video)

20.05.2020 13:00
Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου: Γέμισε το σπίτι με 250.000 μπαλάκια για να παίξουν τα παιδιά του (Video) - Media

 

Σίγουρα διεκδικεί τον τίτλο που πιο «καλού μπαμπά του κόσμου» εάν υπήρχε κάτι τέτοιο. Ο Τζόελ κατέστρωσε ένα σχέδιο για να μην βαριούνται στο σπίτι τα 4 παιδιά του, Η Κάσι 14, η Γκρέις 12, η Σόφι 8 και η Χλόη 4. 
Δίχως να πει τίποτε σε κανέναν αγόρασε από μια εταιρία που φτιάχνει μπαλάκια για παιδότοπους, 250.000 πολύχρωμα μπαλάκια, τα έβαλε στο σπίτι και περίμενε να επιστρέψουν τα παιδιά. 
Το βίντεο δείχνει αρχικά τον Τζόελ που τηλεφωνεί στη γυναίκα του και τη ρωτάει τυχαία, πότε θα επιστρέψει σπίτι. Εκείνη του λέει την ώρα και του λέει επίσης ότι νωρίτερα θα επιστρέψουν τα παιδιά που ήταν στο σχολείο. 
Τότε μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο. Έρχεται ένα τεράστιο φορτηγό και του φέρνει στο σπίτι τα 250.000 μπαλάκι. Το σπίτι γέμισε με τόσα μπαλάκια που έμοιαζαν με θάλασσα αφού το ύψος τους έφτανε πιο ψηλά και από τον πάγκο της κουζίνας. 
Μόλις μπήκαν τα παιδιά, τα έχασαν με αυτό που είδαν. Αμέσως άρχισαν να παίζουν και να βουτάνε στην πολύχρωμη αυτή θάλασσα. Η αντίδραση δε, της μάνας όταν μπήκε και εκείνη στο σπίτι ήταν να βγάλει ένα επιφώνημα με αυτό που έβλεπε. 
Ο Τζόελ είπε ότι από μικρό παιδί ήθελε να γεμίσει το σπίτι του με μπαλάκια για να παίζει και τώρα κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και για τα παιδιά του. 

 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15