search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:36
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Έδωσα 170 ευρώ για τεστ κορωνοϊού

21.05.2020 07:01
Κακλαμάνης: Έδωσα 170 ευρώ για τεστ κορωνοϊού - Media

 

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποτελεί την πλέον επίμονη φωνή στο εσωτερικό της ΝΔ ως προς την ανάγκη ενίσχυσης του δημοσίου συστήματος Υγείας. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει στο παρελθόν προτείνει να μετατραπούν σε μόνιμες οι προσλήψεις που γίνονται αυτό τον καιρό στα νοσοκομεία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας έκανε άλλη μία παρέμβαση, αφού πρώτα προέβη σε μία σοβαρή αποκάλυψη: συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι για λόγους ψυχολογίας, υποβλήθηκε δύο φορές σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο σε τεστ για τον κορωνοϊό, μία στην αρχή της καραντίνας και μία πριν μερικές εβδομάδες.

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε ότι πλήρωσε 170 ευρώ τη φορά και, ως εκ τούτου, επιχειρηματολόγησε υπέρ της ανάγκης εφεξής το συγκεκριμένο διαγνωστικό τεστ να καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, οψέποτε ο ΕΟΔΥ δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάποιου ασθενούς για μοριακό έλεγχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15