search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Παραλίγο να τα παρατήσει ο «Captain America» – Πάθαινε κρίσεις πανικού (Photos)

26.05.2020 14:59
Παραλίγο να τα παρατήσει ο «Captain America» - Πάθαινε κρίσεις πανικού (Photos) - Media

 

Ο Κρις Έβανς έχει γίνει ένα οικείο όνομα την τελευταία δεκαετία κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Captain America.

Αλλά ο σταρ σχεδόν βρέθηκε σε κατάσταση που ήταν οριακά στο να σταματήσει να υποδύεται τον Αμερικανό υπερήρωα στο Marvel Cinematic Universe.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι σχεδόν σταμάτησε την υποκριτική λόγω σοβαρού άγχους, το οποίο επιδεινώθηκε από το μέγεθος του εμβληματικού blockbuster.

Ο 38χρονος είπε στο The Hollywood Reporter’s podcast Awards Chatter ότι ξεκίνησε περίπου την εποχή που το Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer έκανε πρεμιέρα το 2007.

Δεν βοήθησε το ότι ανέλαβε ρόλους στις ταινίες Gone Baby Gone, Milk, Elizabethtown και Fracture.

Αναφέρθηκε επίσης στην ταινία Sunshine του Danny Boyle του 2007, καθώς αστειεύτηκε: «Κανείς δεν βλέπει τις καλές μου ταινίες».

Στη συνέχεια, ο Evans θυμήθηκε τα γυρίσματα του Puncture το 2010: «Ήταν η πρώτη φορά που άρχισα να παθαίνω μικρές κρίσεις πανικού στα γυρίσματα».

«Άρχισα πραγματικά να σκέφτομαι,”Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η [ηθοποιία] είναι το σωστό για μένα, δεν είμαι σίγουρος αν αισθάνομαι τόσο υγιής όσο θα έπρεπε να αισθάνομαι”», είπε.

Η προστιθέμενη πίεση μιας συμφωνίας εννέα ταινιών, η μεγάλη αμοιβή και η αναπόφευκτη φήμη τον ανάγκασαν να συνεχίσει με το ρόλο του Steve Rogers (γνωστού και ως Captain America) στο MCU.

Απέρριψε την ευκαιρία να το δοκιμάσει πολλές φορές, ακόμη και όταν ο μισθός αυξήθηκε και το συμβόλαιο μειώθηκε στις έξι ταινίες.

Στη συνέχεια, του προσφέρθηκε το μονοπώλιο στον ρόλο, για το οποίο συμβουλεύτηκε τον Robert Downey Jr, με τον οποίο μοιραζόταν τον ίδιο ατζέντη.

 «Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ, και το χρωστάω πραγματικά στον [αρχηγό της Marvel], τον Kevin Feige, επειδή ήταν επίμονος και με βοήθησε να αποφύγω να κάνω ένα τεράστιο λάθος. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα πράγματα που φοβόμουν ποτέ δεν υλοποιήθηκαν», πρόσθεσε.

Ο Evans τελικά εμφανίστηκε ως πατριωτικός ήρωας σε 11 ταινίες Avengers, από το ντεμπούτο του στο Captain America: The First Avenger του 2011.

Επίσης, θυμήθηκε έναν άλλο ρόλο της Marvel που είχε αναλάβει ως Johnny Storm (γνωστός και ως The Human Torch) στην ταινία του 2005 Fantastic Four: «Ήταν τότε που το πράγμα με τους υπερήρωες μόλις ξεκινούσε», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52