search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Βίντεο-«κόλαφος» από την Billie Eilish: «Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε;»

27.05.2020 14:14
Βίντεο-«κόλαφος» από την Billie Eilish: «Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε;» - Media
 
Με μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας μόλις τριών λεπτών που ανέβασε στο ΥοuTube η 18χρονη σταρ της μουσικής Billie Eilish ξαναχτυπά και στέλνει ισοπεδωτικό μήνυμα στους απανταχού body shamers, δηλαδή, στα άτομα εκείνα που διαρκώς σχολιάζουν αρνητικά τα σώματα των άλλων ανθρώπων.

Το βίντεο έχει ήδη τρία εκατομμύρια views και σε αυτό η Eilish ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Θα θέλατε να είμαι πιο αδύνατη; Πιο αδύναμη; Πιο ήπια; Πιο ψηλή; Θα θέλατε να είμαι ήσυχη; Σας προκαλούν οι ώμοι μου; Το στήθος μου; Το στομάχι μου; Οι γοφοί μου; Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε;

Έχεις απόψεις για τις απόψεις μου, για τη μουσική μου, για τα ρούχα μου, για το σώμα μου. Μερικοί άνθρωποι μισούν αυτά που φοράω, σε άλλους αρέσουν. Άλλοι τα χρησιμοποιούν για να ασκήσουν κριτική σε άλλους, άλλοι για να ασκήσουν κριτική σε εμένα, σας νιώθω να με παρακολουθείτε, πάντα.

Αν φοράω περισσότερα, αν φοράω λιγότερα, ποιος αποφασίζει πώς με καθορίζει αυτό; Το τι σημαίνει; Η αξία μου βασίζεται μόνο στο τι αντιλαμβάνεστε; Ή μήπως η γνώμη σας για μένα δεν αποτελεί δική μου ευθύνη;».

 

Σημειώνεται ότι το βίντεο είχε φτιαχτεί για να προβάλλεται στην παγκόσμια περιοδεία της Eilish, η οποία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οπότε η τραγουδίστρια αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει και…. έγινε χαμός στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54