search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Νέες, ωραίες και ανερχόμενες: Οι 5 Ισπανίδες ηθοποιοί που ξεχωρίσαμε μέσα από σειρές-φαινόμενα του Netflix (Photos)

28.05.2020 12:55
Νέες, ωραίες και ανερχόμενες: Οι 5 Ισπανίδες ηθοποιοί που ξεχωρίσαμε μέσα από σειρές-φαινόμενα του Netflix (Photos) - Media

 

To Netflix έφερε την επανάσταση στις τηλεοπτικές σειρές, κάνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο να στρέψουν το βλέμμα τους από τη μεγάλη οθόνη στην μικρή.

Πλέον, δύσκολο να βρεις σπίτι που να μην έχει λογαριασμό στην διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα ενώ όλα τα στούντιο δημιουργούν (υπερ)παραγωγές για το Netflix.

Και μπορεί οι ΗΠΑ και η Βρετανία να θεωρούνται πρωτοπόρες στην βιομηχανία του κινηματογράφου και των σειρών, ωστόσο, εδώ και λίγα χρόνια η Ισπανία έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο φαινόμενο.

Ισπανικές τηλεοπτικές σειρές που στη χώρα τους πάτωσαν, απογειώθηκαν μόλις άρχισαν να streamάρουν στο Netflix. Από τότε, ξεκίνησε ένα απίθανο buzz των ισπανικών σειρών που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Πρώτος διδάξας το «La casa de papel», το οποίο δημιούργησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο που μετατράπηκε σε μανία.

Οι λόγοι της επιτυχίας τους πολλοί: Η ισπανική γλώσσα, ένα διαφορετικό, σχεδόν εξωτικ,ό άκουσμα από την κλασσική αμερικάνικη προφορά που έχουμε συνηθίσει. Αρκετές δόσεις σαπουνόπερας, που προσφέρουν χιούμορ αλλά και μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Τα τοπία της Μεσογείου, που μοιάζουν ειδυλλιακά. Νέοι, φρέσκοι ηθοποιοί που από ό,τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.

Γνωρίσαμε αρκετές Ισπανίδες ηθοποιούς, που ξεχώρισαν και έκαναν τους φανς να μιλούν γι’ αυτές. Νέες, ωραίες και ανερχόμενες, σας παρουσιάζουμε τις 5 που μας έκαναν trigger:

Úrsula Corberó

Την γνωρίσαμε ως «Tokyo» του «La Casa de papel» και έτσι την αποκαλούμε έκτοτε. Η φλογερή μελαχρινή Ισπανίδα από την Βαρκελώνη είναι 31 ετών. Έγινε γνωστή με το iconic καρέ του ρόλου ενώ στη συνέχεια υιοθέτησε ένα ακόμη πιο σέξι pixie hair cut. Αγαπημένη του ανδρικού κοινού, καθώς το μεσογειακό της ταμπεραμέντο και ο εκρηκτικός αυθορμητισμός της «Maserati» βάζει μπουρλότο στην τέλεια ληστεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Menudo viaje #LCDP3 Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOKYO #Danger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita) στις

Ester Expósito

Η «Carla» του «Elite» είναι μόλις 20 χρονών και αποτελεί το next big thing στη χώρα της (και όχι μόνο). Η ξανθιά, πλούσια Μαρκησία απειλεί την κυριαρχία της «Tokyo» για τον τίτλο του sex symbol στην Ισπανία και δικαίως. Αλαβάστρινο κορμί και υπέροχο πρόσωπο, έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRACIAS os quiero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ester Expósito (@ester_exposito) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un manantial, breve y fugaz, entre las manos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ester Expósito (@ester_exposito) στις  

Maria Pedraza

Από το «La Casa de papel» στο «Elite» και από εκεί στο «Toy Boy». Η 24χρονη Maria Pedraza αποπνέει μια απόκοσμη, vintage ομορφιά. Κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια, ξέρει να χορεύει καθώς είναι μπαλαρίνα αλλά και μοντέλο. Έχει σχέση με τον Jaime Lorente Lopez, aka Denver, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του «La Casa de papel».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Pedraza (@mariapedraza_) στις

Blanca Suárez

Η πρωταγωνίστρια του «Las chicas del cable» (Οι τηλεφωνήτριες) ξεχώρισε αμέσως. Η «Lidia Aguilar» με το επιβλητικό της παρουσιαστικό, το έντονο μακιγιάζ και βλέμμα αλλά και το 30s ντύσιμο και hair style, απέδειξε ότι εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα είναι και μια εξαιρετική ηθοποιός. Η ερμηνεία της 31χρονης ως μιας δυναμικής γυναίκας σε μια σειρά εποχής με έντονο φεμινιστικό στοιχείο είναι υπέροχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh maMMa… Ya queda menos para 1°parte de la temporada final de Las Chicas Del Cable… preparados??? 14 • 02 • 2020 @netflixes @chicasdelcable

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nº 75 Mate de Rouge G de @Guerlain Favorite color ever #MyRougeG #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez) στις

Maggie Civantos

Η «Μακαρένα» του «Vis a vis» (Locked up) μετατρέπεται από θύμα σε δυναμική γυναίκα και καταφέρνει να κερδίσει το κοινό. Μετά από πολλές γκάφες, καταφέρνει να σκληρύνει και να επιβιώσει στις γυναικείες φυλακές στο πλευρό της Σαράι (Nairobi από το La casa de papel) και της Θουλέμα (Inspectora Sierra). Η 35χρονη ξανθιά από τη Μάλαγα πρωταγωνιστεί ακόμη στο «Las chicas del cable» ενώ επέστρεψε ως «Μακαρένα» με το «Vis a vis: El oasis».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer día #photoshoot in L.A. @karigam_newyork @borjayboo @rebecatfigueroa y todo un equipazo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Civantos (@maggiecivantos) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21