search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:00
MENU CLOSE

ΛΑΡΚΟ: Συλλαλητήριο-«γεγονός» ετοιμάζεται στο Σύνταγμα ενάντια στο λουκέτο

29.05.2020 10:44
ΛΑΡΚΟ: Συλλαλητήριο-«γεγονός» ετοιμάζεται στο Σύνταγμα ενάντια στο λουκέτο - Media

 

Μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος διοργανώνουν οι εργαζόμενοι και τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ στις 13 Ιουνίου αντιδρώντας στο διαφαινόμενο λουκέτο και στο πέταγμα στο δρόμο της ανεργίας για 1.200 εργαζόμενους.  Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την τροπολογία του Ν.4664/2020 αρθ.21 που κλείνει την ΛΑΡΚΟ χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για τους εργαζόμενους.

Να θυμίσουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου πριν την ψήφιση της τροπολογίας είχε διοργανωθεί επίσης ένα πολύ πετυχημένο συλλαλητήριο με 5.500 κόσμο.

Στις 13-06-2020 έχουμε στόχο το συλλαλητήριο να αποτελέσει «γεγονός» όπου θα καλέσουμε όλες τις πληττόμενες κοινωνικές ομάδες της χώρας, εργαζόμενους αλλά και συνταξιούχους, Ναυπηγεία, ΕΛΤΑ, Εστίαση, Εκπαιδευτικούς, Καλλιτέχνες με σκοπό η εκδήλωση αυτή να κορυφωθεί με μία συναυλία.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε την έμπρακτη συμμετοχή σας σε αυτό το συλλαλητήριο για να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στις πρακτικές της Κυβέρνησης που απαξιώνουν τα εργασιακά δικαιώματα οδηγώντας είτε στην φτωχοποίηση είτε στην ανεργία όλες τις κοινωνικές ομάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59