search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Εμένα, πάντως, κάποιοι ηλίθιοι δε θα μου λείψουν» (Video)

01.06.2020 06:30
Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: «Εμένα, πάντως, κάποιοι ηλίθιοι δε θα μου λείψουν» (Video) - Media

 

Δυσαρεστημένος φαίνεται ότι αποχώρησε από το J2US ο Γιώργος Γιαννόπουλος το βράδυ του Σαββάτου. Μετά το τέλος του σόου, ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος και είπε όσα αισθανόταν έξω από τα δόντια…

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η “coach” του, Δέσποινα Ολυμπίου έλεγε ότι θα της λείψει ο διαγωνισμός τραγουδιού, ο Γιώργος Γιαννόπουλος τη διέκοψε, κάνοντας λόγο και για… ηλίθιους!

«Όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;». Είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά».

Η Δέσποινα Ολυμπίου, πάντως, φανερά αμήχανη, διαχώρισε τη θέση της, τονίζοντας ότι η ίδια δε συμμερίζεται την άποψη του ηθοποιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48