search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Πρωτοφανής κακοκαιρία «χτύπησε» τη Λέρο – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια (Photos)

02.06.2020 06:11
Πρωτοφανής κακοκαιρία «χτύπησε» τη Λέρο - Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια  (Photos) - Media

Πρωτοφανής κακοκαιρία έπληξε την Λέρο τα τελευταία 24ωρα με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά και την στεριά να γίνεται ένα με την θάλασσα.

Ο δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Κόλλιας έχει απευθύνει αίτημα στον περιφερειάρχη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 2 άτομα

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην ΕΡΤ, υπάρχουν ζημιές στο οδικό δίκτυο και σε αγροτικούς δρόμους, το νησί έχει πληγεί σχεδόν σε όλη την έκτασή του, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους και διασώθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση όλων όσοι μπορούσαν να βοηθήσουν.

Η βροχή ήταν πολύ σφοδρή, είπε ο δήμαρχος Λέρου, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά για να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50