search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Η σύζυγος του αστυνομικού που σκότωσε τον Φλόιντ, αλλάζει και όνομα μετά την αίτηση διαζυγίου

02.06.2020 13:47
Η σύζυγος του αστυνομικού που σκότωσε τον Φλόιντ, αλλάζει και όνομα μετά την αίτηση διαζυγίου - Media

 

Με την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο Ντέρεκ Τσόβιν δεν κατάφερε να καταστρέψει μόνο την οικογένεια του 46χρονου και να βάλει… φωτιά στις ΗΠΑ, αλλά διέλυσε και την δική του.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως η σύζυγός του, Κέλι Τσόβιν, μόλις του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και συνελήφθη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό…

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, η πρώην Μις Μινεσότα ζήτησε να αλλάξει το επίθετό της για να μην σχετίζεται με τον αστυνομικό που σκότωσε έναν άοπλο πολίτη.

Μάλιστα, δεν διεκδικεί κανένα χρηματικό ποσό από τον 44χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την όλη διαδικασία.

Σε ότι αφορά το διαζύγιο ο δικηγόρος της Kellie Chauvin ανακοίνωσε πως η πελάτισσά του «είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Floyd και συμπάσχει με την οικογένειά, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για την τραγωδία αυτή». 

«Έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου με τον Derek Chauvin», πρόσθεσε.

«Παρά το γεγονός ότι η κ. Chauvin δεν έχει παιδιά από τον τελευταίο της γάμο, με σεβασμό ζητάει τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι γονείς της και η οικογένειά της, να είναι ασφαλείς και να μην ενοχληθούν κατά την διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου», κατέληξε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:46