19/01/2021 20:42:21

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος λόγω πανδημίας

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος λόγω πανδημίας - Media

 

Την απόφαση να μην διεξαχθεί τελικά ούτε την Κυριακή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο πήραν αρμόδιες αρχές και η διοργανώτρια, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ελέγχου.

Στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο προχώρησε η διοργανώτρια Αρχή, έπειτα από συνεννοήσεις των τελευταίων ωρών με τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.

Ο λόγος της απόφασης δεν έχει να κάνει τόσο με την υπάρχουσα κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, άρα δεν συντρέχει και λόγος πανικού, όσο με το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% ο έλεγχος που πρέπει να γίνει και επιπλέον δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Με αυτό το σκεπτικό θεωρήθηκε σωστό να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο για τη διεξαγωγή ενός αγώνα και αντίθετα θα εξεταστεί η πραγματοποίηση του ματς, όταν οι υγειονομικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή της Ξάνθης.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.